Sundsvallsloppet.se
Premiär för Nattlopp i Sundsvalls stadsmiljö

nattmilen 9 juni 2023

Start 22:00

Sundsvallsloppet X Bloco i tätt samarbete med Sundsvall IBF Nord F 11/12 hälsar dig varmt välkommen till ett spännande nattlopp i stadsmiljö.

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare, har vi något för alla att njuta av. Vi lovar ett Nattlopp utöver det vanliga i vår fantastiskt vackra stenstad i Sundsvall. 

Be loco – run to Bloco!

om loppet

Sundsvallsloppet x Bloco Sommarnatt går av stapeln fredag 9 juni med start 22:00torget i Sundsvall. Upplev spänningen, gemenskapen och adrenalinet när du möter denna utmaning, då hundratals löpare från hela Sundsvall och fler därtill samlas för att springa tillsammans.  

Du kommer att möta en rolig bana som tar dig genom stadens kullerstensgator, löpning längs Selångersån, inre hamn och stadskärnan med start och mål på torget. Det blir en maxad upplevelse av stenstan denna sommarkväll. När du korsar mållinjen kommer du känna en enorm känsla av prestation och självbelåtenhet. 

Men det handlar inte bara om löpning – vårt evenemangsområde kommer att fyllas med livliga aktiviteter och underhållning för dig och din familj att njuta av, hejarop av såväl folk längs gatan som gäster på stadens restauranger. Detta kommer att vara en fantastisk kväll full av löparspänning, festligheter och musik längs banan. 

Det hela avslutas med en sjudundrande after run på Bloco för att knyta ihop kvällen. 

Varför ska du köra? Det är en perfekt möjlighet att utmana dig själv, kollegorna, familjen eller kompisgänget. Detta är ett prestigelöst lopp så det spelar ingen roll om det blir dina första eller sista kilometer denna sommar så är du välkommen på efterfesten! 😉 

Vi ser fram emot att träffa dig vid startlinjen och dela denna oförglömliga upplevelse tillsammans. 

5k

Masstart I Tidtagning I START: 22:00

10k

Masstart I Tidtagning I START: 22:00

Följ oss gärna i sociala media

HuvudpARTNER

GULDPARTNER

SILVERPARTNER

bronspARTNER