Nattlopp i Sundsvalls stadsmiljö

NATTMILEN x Bloco
7 juni 2024

Start 22:00 på torget i Sundsvall

Fokfest, Löpning, After-Run och Sveriges enda målfålla med bar!

Succén från förra sommaren är verkligen här för att stanna! Dubbelt så stort målområde! Dubbelt så många startande! Dubbelt så mycket musik! Dubbelt så KUL!

Livemusik av segertåget och DJ Hångel!

Oavsett om du är en erfaren löpare eller nybörjare, har vi något för alla att njuta av. Vi lovar ett Nattlopp utöver det vanliga i vår fantastiskt vackra stenstad i Sundsvall.
0 +

Anmälda

Nattmilen x Bloco

BE LOCO
RUN TO BLOCO!

NATTMILEN x Bloco – Succéloppet är tillbaka för andra året i rad!  Fredag 7 juni med  start 22:00torget i Sundsvall. Upplev spänningen, gemenskapen och adrenalinet när du möter denna utmaning, då hundratals löpare från hela Sundsvall och fler därtill samlas för att springa tillsammans.  

Du kommer att möta en rolig bana som tar dig genom stadens kullerstensgator, löpning längs Selångersån, inre hamn och stadskärnan med start och mål på torget. Det blir en maxad upplevelse av stenstan denna sommarkväll. När du korsar mållinjen kommer du känna en enorm känsla av prestation och självbelåtenhet. 

 

Men det handlar inte bara om löpning – vårt evenemangsområde kommer att fyllas med livliga aktiviteter och underhållning för dig och din familj att njuta av, hejarop av såväl folk längs gatan som gäster på stadens restauranger. Detta kommer att vara en fantastisk kväll full av löparspänning, festligheter och musik längs banan. 

 

Det hela avslutas med en sjudundrande after run på Bloco för att knyta ihop kvällen. 

 

Varför ska du köra? Det är en perfekt möjlighet att utmana dig själv, kollegorna, familjen eller kompisgängetDetta är ett prestigelöst lopp så det spelar ingen roll om det blir dina första eller sista kilometer denna sommar så är du välkommen på efterfesten! 🥳

 

Vi ser fram emot att träffa dig vid startlinjen och dela denna oförglömliga upplevelse tillsammans. 

Läs mer mindre

Nattmilen kommer under hela tävlingskvällen dokumentera tävlingen i både filmat material och stillbild. Detta bild och filmmaterial kan komma att publiceras och göras synbart i både redaktionella sammanhang så som i dagspress och lokal och nationell tv, publikt i form av publicering på sociala medier och kan även publiceras publikt när vi på olika sätt marknadsför Nattmilen under och efter tävlingen samt inför nästa års tävling. Vill du som deltagare eller målsman till en deltagare inte synas på bild eller i film så vill vi som arrangör gärna veta detta så vi kan undvika bilder eller filmat material på dig eller ditt barn. Meddela detta på event@lexon.nu

Bansträckning 2024

5k

Masstart I Tidtagning I START: 22:00

10k

Masstart I Tidtagning I START: 22:00

Nattmilen 2024 bildgalleri

Upplev MAGIN med vår fantastiska bildsamling som fångat varje ögonblick av denna oförglömliga löparfest!

Känn gemenskapen, utmaningen och stoltheten genom våra inspirerande bilder, och låt dig motiveras att vara med i nästa års episka evenemang. Missa inte chansen att bli en del av detta oförglömliga äventyr!

© 2024 Copyright lexon.nu

HuvudpARTNER

GULDPARTNER

SILVERPARTNER

bronspARTNER