Vanliga frågor

Se vanliga frågor och svar här.

Fredag 7 juni kl 22:00 på Stora torget i Sundsvall.

Ordinarie anmälan stänger från onsdag 5:e juni och efteranmälan sker på webben fram till 18:00 på tävlingsdagen och efteranmälan kan ske på plats mellan 20:00-21:00.

Restaurang Bloco, Stora torget fredag mellan 11:00-14:00 eller mellan 20:00-21:30.

 Den får du behålla eller slänga.

Nej tyvärr, Vi rekommenderar att du tar med lättare ombyte/extra kläder men är välkommen till efterfesten även i löparkläder.

Nej tyvärr, men du kan sälja/överlåta din startplats till en kompis fram till fredag 14:00 genom att maila kontakt@sundsvallsloppet.se så kan den överlåtas mot en avgift om 100;-

Arrangören ansvar ej för värdesaker. Vi rekommenderar att man springer med tex mobil i midjeväska, ryggsäck eller lämnar till vän, familj eller annan anhörig. Övriga saker kan lämnas intill starten för upphämtning efter målgång. Men ansvaret ligger hos dig som deltagare.

Ja, vätskekontroll finns vid Centralen och Skandia samt vid målgång. Som vid varje erkänt maraton så får man (alla över 18år) en alkoholfri öl från Erdinger, för en snabb kolhydratsåterställning!

Ja på restaurang Bloco samt allmänna toaletter intill restaurangen.

Från och med det år du fyller 12 år får du springa lopp i vuxet sällskap eller från 14 år på egen hand. Du är välkommen in på efterfesten från 18 år (mot uppvisande av nummerlapp) om du sprungit loppet, men för övriga gäller 20 år.

Givetvis! Alla får medalj efter loppet.

Start och mål på stora torget och bansträckning enligt skiss.

Ja, arrangören har sjukvårdare på plats.

Alla deltar i loppet på egen risk.

HuvudpARTNER

GULDPARTNER

SILVERPARTNER

bronspARTNER